Sortiment

 
Vi distribuerar kompletta undertakssystem till entreprenörer och återförsäljare. Genom avtal med några av Europas mest framstående tillverkare i kombination med vår egen erfarenhet klarar vi de flesta miljöer.

De undertakssystem vi tillhandahåller ger dig en komplett och snabb montering av hög kvalitet. Vår marknad är framförallt östra mellansverige. För snabba leveranser har vi många produkter i lager. Speciallösningar gör vi på beställning.

AB Smålandsundertak representerar Knauf Danoline (mineralfiberundertak och montagesystem)  samt Gunnebo Fastening (infästning).
 
Ring  eller maila Peter Cederlund för pris och leveranstider: Telefon 073-3127341 : Email info@smalandsundertak.se

KNAUF Danoline

Med Knauf Danolines akustikmaterial är det möjligt att skapa akustiklösningar som alltid uppfyller dina nationella akustiska krav för specifik efterklangstid. Beroende på taklösning och utformningen av perforeringen, kan vissa av Knauf Danolines produkter absorbera upp till 90 % av ljudet som träffar takytan.

 

Gunnebo Fastening

Är en av Europas största tillverkare av infästningsprodukter. Spik, skruv, expander, plugg, bandad skruv och bandad spik är några välkända exempel. 

Lösningarna är anpassade för krävande miljöer, såväl utomhus som inomhus. Utomhus ska produkterna klara salt och luftfuktighet, men också mekaniskt slitage i byggnadskonstruktioner, vägar och broar. Inomhus är finish och användarvänlighet viktiga krav.

 
Website by Lucidity AB. Copyright ©2016 AB Smålands undertak, All Rights Reserved. 
Made with SuperEasy